Co do związków partnerskich to mój błąd- złe mi to ktoś kiedyś przedstawił i dałem dupy

bo nie toleruje pedałów. Ale o do aborcji ?? To kobieta sama powinna decydować czy chce urodzić czy nie... Co z tego ze odda dziecko do adopcji po gwałcie? Jak się okaże, ze ty nie będziesz mógł mieć dzieci, zaadoptujesz takie dziecko po 16 letniej dziewczynie i 40 letnim psycholu, który ja zgwałcił to myślisz, ze to dziecko będzie normalne ? Takie geny zawsze wyjdą na wierzch. Mam żywy przykład w koleżance mojej matki. Zaadoptowała takiego gnoja który teraz ja leje, jej męża tez leje i wynosi z domu wszystko co jest możliwe żeby kupić alko. To właśnie przemawia za tym żeby aborcja była legalna, a wtedy i In Vitro- bo jak już ktoś nie może mieć tych swoich dzieci, nie chce adoptować i nie stać go na In Vitro to państwo powinno takim ludziom pomóc i dofinansować to.
A młody łebek nie kupi sobie zielska w kiosku bo to będzie sprzedawane wtedy tylko od 18 lat.
A co do Palikota i jego ekipy to jakieś nieporozumienie m.in. transseksualistka i gej... ja pierdole.