witam.
z puszki zebrano 80 zł, ale liczba pieniedzy na pewno bedzie wieksza gdy bedzie chodzic z puszka dziewczyna i puszka bedzie zapieczetowana.
na meczu duzo ludzi, ktorych wczesniej nie widzialem, co cieszy.
podziekowania dla kibicow za fantastyczny doping i dobra zabawe, a przedewszystkim spokoj, widac zrozumielismy wszyscy ze ten klub jest dla was, mam nadzieje ze na wyjazdach bedzie rownie spokojnie i z glosnym dopingiem. takiej frekwencji nie bylo nawet na 4 lidze.
mobilizacja musi byc bo za 2 tygodnie bedzie kolejny mecz i musi byc podobna frekwencja.
zawodnicy zagrali dobrze i wynik mnie cieszy, choc wszyscy wiedza ze jesli sie zgraja to beda grac duzo lepiej i skuteczniej.
w odpowiedzi na sugestie kolegi erkaesiaka napisze ze bilety na razie nie beda sprzedawane, a jesli chodzi o stoisko z pamiatkami to jest to projekt w trakcie przygotowywania. z miastem nie rozmawiamy na temat pieniedzy bo nie maja funduszy zeby nas wspomoc. sponsorzy sa i jest dobrze, powoli wychodzimy na prosta.
zdjecie bedzie robione w nowych strojach ktore powinny byc juz za okolo 10 dni. bedziemy grali 2 mecze u siebie w pasiakach i 2 mecze u siebie w strojach drugich, ze wzgledu na sponsorow strategicznych, czyli firmy MEBIN oraz OKNA KĘPA.
Jesli chodzi o kwestie sportowe w naszej lidze, to ja osobiscie uwazam, ze najtrudniejszymi przeciwnikami beda: gomunice, krzetow i wola wiazowa.
Mecz za tydzien bedzie o tyle trudny, ze chabielice graja u siebie na boisku na ktorym trenuja caly czas, pozatym pierwszy mecz przegrali wiec beda chcieli sie zrewanzowac.
mowilem o tym na sektorze, mowilem w ntlu choc zostalo to wyciete, napisze znow tutaj. najwiecej pracy wlozyli w ten klub marcin i damian lewinscy oraz krzysztof tulejski. to oni pomagali mi od poczatku do konca, czesto poswiecajac czas, urlopy i prace. bez nich ten klub by nie wystartowal za co im bardzo dziekuje raz jeszcze.
pilkarze wraz z kibicami wczoraj lekko poimprezowali w belfascie, z czego powinny byc zdjecia, bylo bardzo milo i oby czesciej byly powody do takich wyjsc.
MAM PYTANIE CZY SĄ JAKIEŚ ZDJĘCIA ZE STRONY KIBICÓW Z MECZU? jesli tak prosze o wstawienie ich.

pozdrawiam i dziekuje za wszystko chlopaki. TYLKO RKS