patryczek124 napisał(a):
napisz jak mzoesz cos wiecej o tym meczu
Wynik 3:0 jest jak najbardziej sprawiedliwy. Patrząc na oba zespoły widac bylo od razu, ktory gra w IV lidze a ktory w B klasie. RKS zagrał bez kilku podstawowych graczy, ktorzy albo sa chorzy albo maja zaległości na wyższych uczelniach, ale i tak gra nie wyglądała najgorzej.Dwie bramki strzelił: Bartek Ślęzak a jedną dołożył z rzutu karnego Robert Pyka (rzut karny po faulu na Marku Rękorajskim).Ślęzak mógł do przerwy ustrzelic hattrica, ale nie wykorzystał znakomitego dośrodkowania grającego asystenta Kamila Smyka (młodemu graczowi w celnej główce przeszkodziła czapka

). W pierwszej odsłonie Czarni mogli strzelic bramkę. Strzał któregoś z nich z rzutu wolnego zatrzymał sie na słupku bramki Darka Sika. Po spotkaniu grający trener RKS-u Robert Drozdek powiedział, że cieszy sie z wyniku, ale także z tego, że wszyscy pograli na świerzym powietrzu.
Nastepny sparing radomszczanie rozegraja w najblizszy wtorek z Concordia Piotrków.Mecz odbedzie sie w Pławnie lub w Gidlach (godziny nie znam). W Radomsku RKS zagra w najbliższy weekend z Mechanikiem Radomsko (na razie nie wiem w ktory dzień)
Martwi mnie to, że na sparing przyszło tak mało ludzi, wiem, że jest to niedziela i pora meczu tez nieodpowiednia, (10.30)ale mimo wszystko fani RKS-u powinni przyjść jakby nie patrzeć na derby Radomska - no cóż...
PS. Tradycyjnie nie zawiodła STARA GWARDIA, która była na meczu!!!!!!POZDRO dla BUTRYMA,BUŁY I BACY!!!!