Czytaj uwaznie pytania

Bo ja dobrze je napisałem a jak Ty nie jestes pewien to nic nie pisz.
Wyraznie chodzi mi o flage skrojona przez Lech Poznań a nie prze RTS. Gdyby mi chodziło o RTS to bym napisał Widzew a nie Lech
Lech Poznań skroił flege Crazy Canibals ŁKS-owi 16.10.1999r
Lech Poznań - ŁKS,
Z Łodzi wyjechaliśmy w 110 osób bez psów. W Ostrowie przesiadka i sparing z kibolami Ostrovii. Młodzi z młodymi na solówki. Po dwóch pierwszych było 2:0 dla nas, lecz przyjechały szkieły (ichnie psy) i poszliśmy na dworzec. W Jarocinie rozjebaliśmy kilkunastoosobowy fan-club Lecha .Trzasnęliśmy 5 szali, a jeden typ stracił przytomność. Większość pyrów uciekła. Ponad 30 minut czekaliśmy na przyjazd posiłków i z eskortą pojechaliśmy dalej. W Poznaniu byliśmy, gdy I połowa meczu dobiegała końca. Czekało na nas dużo ( także łódzkich) palantów i brygada anty. Z dworca nas nie wypuścili i po dwudziesto minutowym postoju załadowali do pociągu powrotnego. W wagonie, na korytarzu pojechaliśmy z mendami. Psy zgubiły dwie czapki, pałkę i pagon,a klku dostało mocno po pyskach. Prawie wszyscy wysiedliśmy w Zgierzu, gdyż dalej czekały już psie brygady. Na stadionie zameldowało się tylko 6 łodzian. Do klatki wpadło im kilkunastu lechitów i zarekwirowało flagę "Crazy Cannibals". Fanę na kij oraz Śródmieścia zabrali ochroniarze, wszystkie trzy zawisły do góry nogami... Widzew Łódz skroił flage Crazy Canibals(druga) ŁKS-owi 11.11.2006