gofer100 napisał(a):
Pawson napisał(a):
Troche kłótni sie narobiło... ale w tym co napisał Krasnal bylo sporo prawdy. Bez kasy Tadka nie bylo by takiej histori RKS... wiadomo ze on lubi pilke i teraz proboje to samo zdziałać z Czarnymi. Moze mu wyjdzie i zostanie na dluzej w jakies wyzszej klasie rozgrywkowej i nie mozemy mu zyczyc zle i podkladac nóg bo to jest klub z Radomska oni sa inna bajka i niech sie bawią swoimi klockami My mamy swoj klub i mozemy tylko liczyc na to by Oni nie wpieprzali się nam.
tyle ode mnie.
Pawson nie robiłeś nic by założyć klub, awiedz, że Tadek jak najchętniej podkłada nam nogę byle nam się nei udało.

OK mowiac ze nie zrobilem nic by zalozyc klub chodzi Ci o to pogrubione zanie? czyli mam pisać
Macie swój klub?. Po drugie co mialem zrobic ani nie jestem pelnoletni ani nie mam doswiaczenia w tego typu sprawach to nic nie moglbym zdzialac, szacunek dla tych którzy do tego doszli, ja moge tylko jakos nieznaczne pomoc fnansowo... Po trzecie napisalem ze mozemy tylko liczyc by TAdek nie podkladal nam nog.
PS. Szakal mysle ze forum jest włąsnie od tego! a jesli inni maja tego nie czytac to postaraj sie o uaktywnienie funkcji by czytac posty mogl tylko uzytkownik zarejestrowany, z tego co pametam ta opcja nie przeszla w ankiecie.