Witam Panowie

Chciałem wam zaproponować jeden z moich pomysłów otórz patrząc na sytuaje naszego Ukochanego Klubu
stwierdzam że nie jest dobrze nasz klub przeżywa MAŁY kryzys i chciałbym pomóc
Więc pierwsze pytanie do was internauci . Czy uważacie że utworzona w tym roku sekcja piłkarska rocznika 1992 jest
najlepszym rozwiązaniem ???? według mnie ( i nie tylko mnie ) 2 drużyna w tym wypadku młodziki powinny być zapleczem 1 drużyny a tak nie jest te chłopaki dopiero się rozwijają i dla nich A-klasa to za duże wyzwanie Rks musi troszeczke pomyśleć bo chłopaki np z rocznika 1990 czy starsi to jest prawdziwe zaplecze 1 drużyny i wtedy trener ma jakiś wybór
MóJ POMYSŁ jest taki by w przerwie ligowej zorganizować testy piłkarkie by to trochcę rozgłośnić np drukowanie i rozkejanie
na mieście , prasa , nasz kochany NTL ;D;D;D wiem że z tym się liczą koszty ale to niesą jakieś grube miliony bo panowie chcecie chodzić w przyszłości na CzARnYcH którzy są teraz na topie ( wydaje mi się żę nie ) bo w Radomsku jest najważniejszy RKS i to jest wizytówka naszego miasta . MAM ndzieje że ktoś to przeczyta i pomyśli w taki sam sposób jak ja powodzenia